ВАЖНО!!!
До 31.12.2022г можете да заплатите толкова, колкото прецените.
Каква е уловката ли? Няма такава. Причината е, че към днешна дата (3.10.2022г.) все още няма материали в курса. Форумът за дискусии обаче е отворен – вече ви очакват първите въпроси, нищо не ни пречи да осбъждаме каквото ви интересува.
След гласуване, част от вас избраха да се присъединят без да чакат материалите. Което много ме радва.
Достъпът е активен 30 дни. Можете да го подновявате или да прекъсвате колкото пъти искате. Материалите в курса, както и дискусиите във форума, ще са постоянно налични.

Моля, имайте предвид, че не можете да промените цената. Сумата не се превежда атвоматично. Tрябва да се завърши поръчката и да се направи превод ръчно – тогава решавате колко. Би трябвало да получите съобщение в пощата си с банкови детайли. Ако не получите, пишете ми на desi_vn@abv.bg и ще ви изпратя. 

Подробности за курса и форума следват надолу.

Една от големите ми дилеми беше как и къде да изпонапиша всичко, което обяснявам по време на уроците; всичко, което попада в полезрението ми – което чувам, чета, забелязвам. Исках място, на което да ви давам съвети и полезни указания, които виждам, че работят. Исках място, на което да ви покажа колко забавна може да бъде сухата (според много) граматика; колко стряскащо объркваща, но и изумително остроумна може да бъде английската лексика. Исках място, на което да си пишем (и говорим) на английски и за английски. Да ви разкажа защо модалните глаголи се наричат модални, как да се оправите в плетеницата на времената (те са ми страст), защо не разбирате и не можете да бъдете разбрани (произношението е най-често се подценяваната част) и още много много неща.

Исках да споделям с вас вицове, филми, цитати и примери от книги. Чели ли сте на английски афоризмите на Оскар Уайлд? Или романите на Агата Кристи? Гледали ли сте „Игра на тронове“ без субтитри?

Исках, исках и мисля, че вече открих начина и мястото. Клуб „Английски“ е курс в който можете да гледате кратки видеа (ще се опитам да не са по-дълги от 10 – 15 минути) на тема граматика, лексика, произношение, ежедневни разговори и други. Към видеото, когато е удачно, ще има упражнения за различни нива. Амбицията ми е да кача материали от ниво А1 до ниво С1. Наясно съм, че се захващам с процес, който ще отнеме години и на който, поне от днешна гледна точка, не му се вижда краят. Вече чух коментари: „Оо, това е много работа, с голям обем си се захванала“. Така е. Другата новина е , че правя всичко сама. Затова ви моля за търпение. Материалите ще бъдат качвани постепенно.

Към курса създадох форум, в който можем да водим дискусии. От време на време ще ви сръчквам с по някой въпрос, ще ви уведомявам, когато има качено ново видео, но най-вече ми се иска да споделяте какво ви притеснява. Вместо да губите време в чудене, пишете ми. Не се лутайте из непознати сайтове, за да търсите информация – аз ще го направя, тъй като понякога попадате на обяснения, които омазват картинката още повече.

С голямо удоволствие ще следя всичко, което искате да споделите от собствения си опит и ежедневие. Основната цел на курса и на форума е да се ползват.

Ползвайте ги.

Към курса
Към форума