Онлайн курс за начинаещи е първото, което създадох във видео формат, вдъхновена от стотиците повтаряния на едно и също по време на индивидуалните срещи с клиенти.
Уроците са разбработени по учебника, който ползвах към съответния момент и смея да твърдя, че когато и да решите да ги разгледате, ще са актуални, тъй като представят съвсем основните правила в граматиката, по изключително достъпен начин. Обърнато е внимание на произношението – това беше решаващо за моя избор, защото тази част от обучението е изключително неглижирана и пренебрегвана от колеги и учащи, а сами ще се убедите колко важна и необходима ви е, когато започнете активно да ползвате езика в разговорна реч.
Лексиката в учебника също е съобразена с нивото – съвсем начинаещи, а 90% от думите са с транскрипция, което ще ви помогне да научите освен превода, и начина, по който се произнасят. Не липсват упражнения за слушане, разбира се.
Направена е кратка, но интересна и полезна съпоставка между британски и американски анлгийски, чрез образите на Марк и Али, които попадат в разнообразни ситуации.


Разработила съм абсолютно всички преговори, тестове и упражнения към учебника във видео формат, добавила съм и мои + отговори и обяснения. Текстовете от файловете, в които пиша по време на урока, са налични под съответното видео.
В края на курса, след учебника, има качени видеа с лексика за начинаещи извън учебника – един комплимент от мен.
Надявам се и за вас да е толкова приятно, колкото за мен, докато разработвах материалите. Не забравяйте, че към всеки курс има и форум, в който можете да споделяте впечатленията и въпросите си.
Можете да гледате и слушате докато пътувате, чакате на поредната спирка или сте с чаша кафе/чай. Имате възможност за контакт с мен. Обратната връзка е гарантирана.

Заповядайте и благодаря ви, че сте тук!

Към курса
Към мостра от курса

Форумът се намира над черното поле на курса в профила ви.