User Avatar
Uncategorized

ВЪПРОСИТЕ В АНГЛИЙСКИ (31 дни)

31 Days
All levels
65 lessons
0 quizzes
18 students

Курсът ще е активен 31 дни

Необходима ви е РЕГИСТРАЦИЯ и да влезете в профила си (ако вече имате такава), за да поръчате!

А замисляте ли се как би преминал денят ви без да задавате въпроси? Повечето от вас не го правят. Но онези, които изпитват трудности да формулират въпросите си ….. питайте ги колко пъти днес се изпотиха, притесниха, избягаха от поредния разговор или телефонно обаждане.


Аз не създавам чудеса, но с въпросите на английски мога да помогна.
Как?
Начините са пред вас!

Моля, зължително прочетете инструкциите!

През 2021г. излезе от печат първата ми авторска книга, свързана с настоящата ми дейност. Дълго се чудех коя тема да бъде от многото наболели и в крайна сметка една надделя. Избрах приключението с въпроси.

Стотиците часове работа ми позволиха да „надникна“ в начина на мислене на клиентите и да създам алгоритми, чрез които да се ориентирате във въпросителния словоред. „Практическо ръководство за образуване на въпросителни изречения на английски език“ е първата ми гордост, в която събрах абсолютни всички въпросителни конструкции. Тествах всеки възможен словоред и не остана нещо неспоменато. Ако вие откриете, моля, пишете ми!

Някои от вас ме попитаха дали се предлага в електронен вариант, тъй като е по-удобно за четене. Към онзи момент не се предлагаше. С днешна дата – да! Ръководството се превърна в практически курс за въпросителни изречения на английски език.

В хартиен вариант се изчерпа!

Около две трети от материала са отделени на въпросителните изречения в граматичните времена. Алгоритмите са изключително лесни и последователни и съвсем логични за следване. Можете да се уверите сами.

Следващата една трета е за разновидностите при въпросите и е препоръчително да имате по-солидна основа с чуждия език, за да изпитате интерес и удоволствие от работата с теорията.

След всяка тема има упражнения, подредени по сложност, а за ваша подкрепа има и кратки видеа с насоки.

Вярвам, че ще получите много отговори на дълго задавани въпроси, колебания и неизяснени конструкции. Съветът ми е да не бързате, тъй като информацията е доста. Нарочно съм оставила многократно повтарящи се еднотипни примери, за да можете да се убедите в ефективността на алгоритмите.

Аз ще съм плътно до вас. Очаквам ви на борда!

Към курса има форум, в който можете да ми пишете, а аз ще върна отговор при първа възможност.

Примерни страници от книгата

error: Content is protected !!