User Avatar
Uncategorized

English for teenagers

Lifetime
All levels
0 lessons
0 quizzes
0 students

Лято 2024 за тийнейджъри

Добре дошли са всички тийнейджъри, които срещат затруднения в дадена област в изучаването на английски език. Мога и знам как да помогна. Не ви предлагам дългосрочни, регулярни уроци, а да работим върху и да изясним трудностите, които ви притесняват – свързани с граматика, лексика, произношение. Не е задължително да ползваме учебници, но ако имате и искате да ги погледнем – ще го направим.

Училищната среда често не предразполага към спокойно и равномерно усвояване на материала. Наличието на шум, подигравки, липса на дисциплина, недостатъчен опит или липса на подход от страна на преподавателя не веднъж са създавали неувереност и плахост у учениците. Абсолютно всичко може да бъде решено и подобрено, стига да имате желание.

Предлагам:
1. Подход, съобразен с вашите нужди, младежи.
2. Онлайн срещи, които ви освобождават от губене на време в пътуване, място (можете да учите, докато сте вкъщи, при баба, на море или планина, стига да имате интернет), притеснение за час – можем да го обсъждаме всяка седмица.
3. Материали и предложения за работа по време на и извън срещите ни.

Молбата ми към вас е:
Напишете ми от разяснения в кои области имате нужда.
Намерението ми не е да предложа общообразователен курс по английски език, а да наблегнем на онова, което ви е убегнало в училище.
Заедно ще направим план, който ще следваме.

За мен е важно:
Детето да се чувства спокойно и да бъде предразположено за пълноценното усвояване на материала.
Да покажа, че причината за евентуални ниски оценки не е, защото не му/ѝ вървят езиците, а поради липса на качествено внимание. Причината може да бъде „излекувана“.

Ако имате нужда от мен, пишете ми на: desi_vn@abv.bg по всяко време. Не ме притеснявате. Щом прочета, ще Ви върна отговор.

Предварително благодаря за доверието.

Оставям предложението в страницата с „Курсове“, но цена и допълнителни подробности ще обсъдим конкретно. Продължителността на срещите е 60 минути.

error: Content is protected !!