MY WRITING CLUB

7 weeks
All levels
20 lessons
0 quizzes
4 students

Разкази, преразкази, отговори на въпроси, дискусии и писане на свободни теми … Това е нашият Клуб за писане. На английски.

В първия модул ще упражните преобразуването на пряка в непряка реч с повече от 150 изречения. Във втората половина на курса има два разказа, на ниво A2 и B2, към които има задачи за преразказ.

Тепърва ще предлагам разнообразни теми и материали за дискусия.

Тъй като повечето от нас не се намират в среда, в която могат непринудено да упражняват английски език, разсъжденията в писмен вид биха могли да послужат като подготовка и загрявка за разговорната му употреба.

Пишейки, ще използвате всички пасивни запаси от знания, ще се научите да се изразявате гладко, да формулирате мисълта си бързо и да се саморедактирате.

Както винаги – връзката с мен е гарантирана, а аз с удоволствие чета всичко, изписано от вас. Гмуркайте се! Стига сте отлагали!

Модул “Преразкажи Коледа” включва следното:

Седмица 1 – Седмица 3: Упражнения пряка – непряка реч
Седмица 4 – Седмица 5: Преразказ номер 1
Седмица 6 – Седмица 7: Преразказ номер 2

Важно! Не сте длъжни да се съобразявате стриктно с разпределението на седмиците. Ако приключите упражненията за две седмици, захващайте се с преразказите. Ако искате да направите половината упражнения първата седмица, след това преразказите и после отново упражнения, чувствайте се свободни да се организирате спрямо собствените си нужди, нагласи и желания. Имате 7 (седем) седмици на разположение. Молбата ми е да се съобразите с крайния срок. Модулът ще е наличен до ранна пролет. След това ще сложа нова темата.

error: Content is protected !!