User Avatar
Uncategorized

Writing Task No. 1

10 Days
All levels
1 lesson
0 quizzes
1 student

Здравейте, любители на писането! Добре дошли!

Очакват ви моменти на прозрения, учене, малко препятствия по пътя, но и на вдъхновение и открития. Сигурна съм, че всеки от вас ще намери своето полезно знание и ще развие умения, които си мислите, че все още нямате. Това, за което искам да ви помоля, е да не се отказвате! В никакъв случай.  Намалете темпото, намалете количеството написано всеки ден, но продължавайте. Уверявам ви, резултатите ще ви изненадат и си заслужават. А аз ще съм до вас на всяка стъпка.

Кое е първото, което искате да направите, когато започнете да учите чужд език? Повечето от нас искат да водят простичък разговор, да разкажат за себе си, да попитат човека отсреща за неговото/нейното ежедневие, да сподлеят с какво се занимават, какво обичат да правят. Да можем да съставим разбираем и не много сложен словоред. Звучи лесно и простичко, но това е пръвото препъни камъче в началото на обучението.
Учите думи, учите изрази, събирате пасивен речников запас, и всичко сякаш се скрива, щом отворите уста. Практическите упражнения (воденето на реален разговор) се оказват трудна работа, тъй като нямате събеседници, и влизате в един омагьосан кръг, в който учите и не прилагате наученото в действие. Това е основната причина да създам курс за писане и да започнем със Задача No.1.
Съставянето на един текст, еднократно, със сигурност няма да даде кой знае какъв тласък на приключението комуникация на чужд език, но, първо – е малката начална стъпка, след която ще направите още много, и, второ – можете да поръчате една и съща задача колкото пъти имате нужда.
  

 Предстои ви да пишете по Задача No 1. Всичко необходимо е описано в заданието. Ако имате нужда от уточнение, пишете ми на: desi_vn@abv.bg.

Достъпът до задачата ще е активен 10 дни

ВАЖНО!
За да мога да проверявам писмените ви отговори, ми е необходимо да наберете текста в текстов файл и да ми го изпратите на: desi_vn@abv.bg.

Ако предпочитате да пишете на ръка и да ми изпратите снимки, цената ще е малко по-висока, тъй като ми се налага да преписвам текст + корекции. Пишете ми и ще уточним подробностите.

error: Content is protected !!