User Avatar
Uncategorized

Writing Task No.2

10 days
All levels
1 lesson
0 quizzes
0 students

Здравейте, любители на писането! Добре дошли в Задача No.2!

Очакват ви моменти на прозрения, учене, малко препятствия по пътя, но и на вдъхновение и открития. Сигурна съм, че всеки от вас ще намери своето полезно знание и ще развие умения, които си мислите, че все още нямате. Това, за което искам да ви помоля, е да не се отказвате! В никакъв случай.  Намалете темпото, намалете количеството написано всеки ден, но продължавайте. Уверявам ви, резултатите ще ви изненадат и си заслужават. А аз ще съм до вас на всяка стъпка.

Не е задължително, но бих препоръчала да правите задачите по реда, по който са номерирани, особено ако сте на ниво начинаещи или малко напреднали. Описанието на рутината и ежедневието ще ви даде основа, върху която да стъпите, когато описвате почти същото в миналото.
Целта на тази задаче е както и на първата. Понатрупали сте определен речников запас, смятате, че сте усвоили 1-2 минали времена и ви сърби езикът да използвате наученото, за да разкажете за екскурзията предната година, за ексозитчната почивка, за вълнуващата среща с познат. Само че няма на кого и къде. На правилното място сте. С удоволствие ще изчета всичко, което искате да споделите.

Съставянето на един текст, еднократно, със сигурност няма да даде кой знае какъв тласък на приключението комуникация на чужд език, но, първо – е малката начална стъпка, след която ще направите още много, и, второ – можете да поръчате една и съща задача колкото пъти имате нужда.     

Предстои ви да пишете по Задача No 2. Всичко необходимо е описано в заданието. Ако имате нужда от уточнение, пишете ми на: desi_vn@abv.bg.

Достъпът до задачата ще е активен 10 дни

ВАЖНО!
За да мога да проверявам писмените ви отговори, ми е необходимо да наберете текста в текстов файл и да ми го изпратите на: desi_vn@abv.bg.

Ако предпочитате да пишете на ръка и да ми изпратите снимки, цената ще е малко по-висока, тъй като ми се налага да преписвам текст + корекции. Пишете ми и ще уточним подробностите.

error: Content is protected !!