User Avatar
Uncategorized

Writing Task No.4

10 Days
All levels
1 lesson
0 quizzes
0 students

Здравейте, любители на писането! Добре дошли!

Очакват ви моменти на прозрения, учене, малко препятствия по пътя, но и на вдъхновение и открития. Сигурна съм, че всеки от вас ще намери своето полезно знание и ще развие умения, които си мислите, че все още нямате. Това, за което искам да ви помоля, е да не се отказвате! В никакъв случай.  Намалете темпото, намалете колиеството написано всеки ден, но продължавайте. Уверявам ви, резултатите ще ви изненадат и си заслужават. А аз ще съм до вас на всяка стъпка.

Последната (засега) задача от поредицата е почти висш пилотаж. Не заради писането, а защото е необходимо да дадете мнение и да направите анализ на заданието, според вашите разбирания. За да го направите, не са ви необходими обширни и дълбоки познания по английски език, можете да опишете и подкрепите гледната си точка с прости думи и изречения. Тъй като текстът, който ще напишете, е в свободен стил. Може и да се стреснете, но целта е да усетите, че имате знанията и способността да „пробиете“ предразсъдъци като „не знам достатъчно думи, не знам достатъчно граматика“ и т.н. Работете със знанията, които имате и вижте какво ще се получи.      
Съставянето на един текст, еднократно, със сигурност няма да даде кой знае какъв тласък на приключението комуникация на чужд език, но, първо – е малката начална стъпка, след която ще направите още много, и, второ – можете да поръчате една и съща задача колкото пъти имате нужда.    

Предстои ви да пишете по Задача No 4. Всичко необходимо е описано в заданието. Ако имате нужда от уточнение, пишете ми на: desi_vn@abv.bg.

Достъпът до задачата ще е активен 10 дни.

ВАЖНО!
За да мога да проверявам писмените ви отговори, ми е необходимо да наберете текста в текстов файл и да ми го изпратите на: desi_vn@abv.bg.

Ако предпочитате да пишете на ръка и да ми изпратите снимки, цената ще е малко по-висока, тъй като ми се налага да преписвам текст + корекции. Пишете ми и ще уточним подробностите.

error: Content is protected !!