Онлайн курс по английски език за съвсем начинаещи.

Материалите са разработени във видео формат, с обяснения и отговори и са подходящи за хора, които започват да учат английски отначало.

Можете да изберете между два варианта:

Вариант 1: Да се включите в затворена фейсбук група с ежемесечен абонамент. Имате достъп до всички видео материали (албум с лексика, албум с уроци, упражнения и тестове, учебник в pdf формат, допълнителни упражнения) едновременно. Можете да гледате уроците в удобно за вас време, с удобно за вас темпо, а всеки петък имате възможност за коментари и въпроси към мен.
За да се включите в групата, натиснете тук: Online Academy

Вариант 2: Да получавате материалите в електронната си поща. Последователността е:
1. Изпращам видео урок 1А + упражнения (2 броя видео). Щом прегледате материала колкото пъти ви е необходимо и направите упражненията, ми пишете и

2 Изпращам урок 1B + упражнения. И така с урок 1C и урок 1D.

3. След урок 1D ще получите преговор, quicktest, упражнения по граматика.

4. В края на всеки основен уорк (Unit 1A, B, C, D, преговор, тест = 12 броя видео) ще получите упражнения „Какво научих в урок …“, които трябва да направите и да ми върнете за проверка.

5. Можете да гледате видеата в удобно за вас време и с удачно за вас темпо. За всеки урок (12 видеа) ще са ви необходими между 3 и 8 седмици (зависи от темпото ви на учене).

6. Нямате краен срок за преглед на видеата, но платените материали ще са на ваше разположение в рамките на една година.

7. Във вариант 2 се предплаща (поне) един цял урок (12 видеа). Пишете ми за детайли и ако имате нужда от допълнителни разяснения на desi_vn@abv.bg.

8. В цената са включени материали за курса и обратна връзка, свързана с уроците и упражненията. Ако имате нужда от допълнителна консултация по теми, извън материала и нивото на курса, изберете връзката: Индивидуални консултации

ВАЖНО! За да имате достъп до видеата, ви е необходима електронна поща в gmail.com