Защо правя това, което правя?

Защото това мога. Животът продължава да ме учи да не се бутам там, където не мога да дам най-доброто от себе си. А аз съм опитвала. Много пъти.

И … защото ми доставя огромно удоволствие. Всеки човек, поне веднъж в живота си, би трябвало да преживее онези моменти, в които се потапяш в любима дейност и времето спира. И продължава да спира всеки път и все не стига. Това е моето усещане от 1993г до днес, всеки път, когато чета, пиша, прочувам, слушам или гледам нещо, свързано с английски език.

От 2014 година аз не работя – едно от хобитата ми се превърна в ежедневие. От 8 години всеки ден започва и приключва с мисълта „днес какво мога създам, за да направя още малко информация по-интересна, по-достъпна и по-лесна за възприеман?“. Не винаги имам ясни отговори, но не съм спирала да ги търся. Не винаги идва вдъхновение, енергия и желание да го правя, но не съм спирала да ги търся.

По образование съм филолог, а на практика се самообучавам откакто се помня. Годините, изкарани по коридорите на СУ „Св. Климент Охридски“, са част от върволицата сбъднати мечти, свързани с английски език.

Защо правя това, което правя ли?

Защото знам какво е да вървиш към мечтите си и ако мога да бъда само частица от пътя към вашите, значи всички усилия си струват!      

Пишете ми