User Avatar
Uncategorized

Online English for Beginners (60 дни)

60 days
Beginner
193 lessons
0 quizzes
17 students

Requirements

  • Курсът е подходящ за деца над 15 години и възрастни

Features

  • Курсът дава отлична основа за надграждане на хора, които тепърва започват обучението си по английски език или имат пропуски на основно ниво.

Target audiences

  • 15+

Курсът ще е активен 60 дни

Необходима ви е РЕГИСТРАЦИЯ и да влезете в профила си (ако вече имате такава), за да поръчате!

 Онлайн курс за начинаещи е първото, което създадох във видео формат, вдъхновена от стотиците повтаряния на едно и също по време на индивидуалните срещи с клиенти.

Първият урок е отключен за безплатен преглед. Можете да го разгледате в curriculum.


Уроците са разбработени по учебника, който ползвах към съответния момент и смея да твърдя, че когато и да решите да ги разгледате, ще са актуални, тъй като представят съвсем основните правила в граматиката, по изключително достъпен начин. Обърнато е внимание на произношението – това беше решаващо за моя избор, защото тази част от обучението е изключително неглижирана и пренебрегвана от колеги и учащи, а сами ще се убедите колко важна и необходима ви е, когато започнете активно да ползвате езика в разговорна реч.


Лексиката в учебника също е съобразена с нивото – съвсем начинаещи, а 90% от думите са с транскрипция, което ще ви помогне да научите освен превода, и начина, по който се произнасят. Не липсват упражнения за слушане, разбира се.


Направена е кратка, но интересна и полезна съпоставка между британски и американски анлгийски, чрез образите на Марк и Али, които попадат в разнообразни ситуации.

Разработила съм абсолютно всички преговори, тестове и упражнения към учебника във видео формат, добавила съм и мои + отговори и обяснения. Текстовете от файловете, в които пиша по време на урока, са налични под съответното видео.


В края на курса, след учебника, има качени видеа с лексика за начинаещи извън учебника – един комплимент от мен.

Надявам се и за вас да е толкова приятно, колкото за мен, докато разработвах материалите. Не забравяйте, че към всеки курс има и форум, в който можете да споделяте впечатленията и въпросите си.

Можете да гледате и слушате докато пътувате, чакате на поредната спирка или сте с чаша кафе/чай. Имате възможност за контакт с мен. Обратната връзка е гарантирана.

Заповядайте и благодаря ви, че сте тук!

Можете да видите част от съдържанието на курса след регистрация. За да имате достъп до материалите, е необходимо да закупите курса.
Достъпът до курса е 31 дни. След това трябва да го платите отново.
Можете да гледате видеата колкото пъти искате в рамките на 31 дни.

Comments are closed.

error: Content is protected !!